Larisa Iordache Finala / Larisa Iordache campionessa nazionale di ginnastica ... : Larisa iordache, care anuntase ca va concura doar la barna din cauza durerilor de la glezna, a acuzat …

Larisa Iordache Finala / Larisa Iordache campionessa nazionale di ginnastica ... : Larisa iordache, care anuntase ca va concura doar la barna din cauza durerilor de la glezna, a acuzat …. În aceeaşi zi, ea a primit verdictul medicilor : Larisa iordache trebuia să intre ieri în finala de la bârnă. Larisa iordache, care anunţase că va concura doar la bârnă din cauza durerilor de la gleznă, a acuzat accidentarea şi la aterizarea sa de la finalul. Larisa iordache se calificase în finala de la bârnă din cadrul jocurilor olimpice de la tokyo cu a patra notă, 14,133, după un exercițiu bine executat, dar cu probleme la aterizare, din cauza durerilor recurente de la gleznă. „fără larisa iordache în finală olimpică!

„fără larisa iordache în finală olimpică! Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Larisa iordache trage tare pentru finala de la jocurile olimpice. Larisa iordache a fost nevoită să se retragă și din finala la bârnă, programată astăzi la jo 2020. Sportiva din românia a suferit însă o accidentare la finalul exerciţiului.

Aur la sarituri pentru Larisa Iordache | Ziar InfoBraila ...
Aur la sarituri pentru Larisa Iordache | Ziar InfoBraila ... from www.infobraila.ro
Larisa iordache trage tare pentru finala de la jocurile olimpice. Fără larisa iordache în finală olimpică! News alert laria iordache se retrage din finala olimpică de la bârnă. Larisa iordache se retrage din finala olimpică de la bârnă. Gimnasta accidentată la metatarsiene nu poate să se antreneze normal și are dureri la piciorul stâng. Marți, 2 august 2021 are loc finala de la bârnă, în care este implicată larisa iordache. Aceasta ar urma să înceapă la ora 11.48, ora româniei și este ultima finală din concursul feminin de. Durerile resimțite la gleznă de sportiva de 25 de ani au fost mai mari decât dorința de a concura pentru o medalie.

A încercat la încălzire câteva.

A izbucnit în lacrimi când a aflat că nu poate concura concurs foarte bun în calificări în ciuda accidentării! Ea a amânat decizia până în ultima clipă. Entorsă metatarsiană şi trei zile de pauză forţată. Românca a resimţit dureri şi a început să plângă; Larisa iordache se retrage din finala olimpică de la bârnă. Mai exact, ea a suferit o entorsă metatarsiană la piciorul stâng. Larisa iordache a fost transportată la spital direct de la sală, iar acum trebuie să se refacă până pe 3 august, când va avea loc finala de la bârnă: Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. „mă doare foarte rău glezna. Gimnasta accidentată la metatarsiene nu poate să se antreneze normal și are dureri la piciorul stâng. Gimnasta larisa iordache nu va concura în finala olimpică de la bârnă, a anunţat, marţi, comitetul olimpic și sportiv român. Larisa iordache a reușit să se califice în finala jocurilor olimpice de la tokyo 2020, la bârnă, cu nota 14,133 (a patra notă), după un exercițiu bine executat, dar cu probleme la aterizare, din cauza durerilor avute la gleznă. Sportiva din românia a suferit însă o accidentare la finalul exerciţiului.

Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Finala de la bârnă este programată în data de 3 august.larisa iordache, în vârstă de 25 de ani, medaliată cu bronz cu echipa la jo din 2012, de la londra, a ratat jocurile olimpice de la rio, în 2016, nefiind refăcută după o accidentare.maria holbură și marian drăgulescu nu merg mai departecealaltă reprezentantă a gimnasticii. Larisa iordache trebuia să intre ieri în finala de la bârnă. Gimnasta accidentată la metatarsiene nu poate să se antreneze normal și are dureri la piciorul stâng. Aceasta ar urma să înceapă la ora 11.48, ora româniei și este ultima finală din concursul feminin de.

JO TOKYO 2020 | Glezna rezistă, Larisa va lupta pentru ...
JO TOKYO 2020 | Glezna rezistă, Larisa va lupta pentru ... from lampamagica.ro
Marți, 2 august 2021 are loc finala de la bârnă, în care este implicată larisa iordache. Gimnasta larisa iordache nu va concura în finala olimpică de la bârnă, a anunţat, marţi, comitetul olimpic și sportiv român. Larisa iordache, gata pentru finala de la bârnă! Larisa iordache se calificase în finala de la bârnă din cadrul jocurilor olimpice de la tokyo cu a patra notă, 14,133, după un exercițiu bine executat, dar cu probleme la aterizare, din cauza durerilor recurente de la gleznă. Mai exact, ea a suferit o entorsă metatarsiană la piciorul stâng. Larisa iordache trage tare pentru finala de la jocurile olimpice. Finala de la bârnă este programată în data de 3 august.larisa iordache, în vârstă de 25 de ani, medaliată cu bronz cu echipa la jo din 2012, de la londra, a ratat jocurile olimpice de la rio, în 2016, nefiind refăcută după o accidentare.maria holbură și marian drăgulescu nu merg mai departecealaltă reprezentantă a gimnasticii. Larisa iordache, care anuntase ca va concura doar la barna din cauza durerilor de la glezna, a acuzat …

Entorsă metatarsiană şi trei zile de pauză forţată.

Ea a amânat decizia până în ultima clipă. Fără larisa iordache în finală olimpică! Update 09:47 | cu două ore înaintea finalei, larisa iordache a anunțat că nu mai participă în finala olimpică de la bârnă din cauza problemelor medicale. Ultimele informații despre starea medicală a sportivei articol scris de digi sport 31.07.2021, 13:42. Românca a resimţit dureri şi a început să plângă; „mă doare foarte rău glezna. Larisa iordache a fost nevoită să se retragă și din finala la bârnă, programată astăzi la jo 2020. Durerile resimțite la gleznă de sportiva de 25 de ani au fost mai mari decât dorința de a concura pentru o medalie. Larisa iordache, care anunţase că va concura doar la bârnă din cauza durerilor de la gleznă, a acuzat accidentarea şi la aterizarea sa de la finalul. Anunțul a fost făcut de comitetul olimpic şi sportiv român pe contul de facebook. „fără larisa iordache în finală olimpică! Larisa iordache a fost transportată la spital direct de la sală, iar acum trebuie să se refacă până pe 3 august, când va avea loc finala de la bârnă: Larisa iordache, gata pentru finala de la bârnă!

Larisa iordache are în palmares o singură medalie olimpică, bronz cu echipa, la jo din 2012. A încercat la încălzire câteva mişcări dar ea. Update 09:47 | cu două ore înaintea finalei, larisa iordache a anunțat că nu mai participă în finala olimpică de la bârnă din cauza problemelor medicale. Sportiva din românia a suferit însă o accidentare la finalul exerciţiului. Anunțul a fost făcut de comitetul olimpic şi sportiv român pe contul de facebook.

JO TOKYO 2020 | Glezna rezistă, Larisa va lupta pentru ...
JO TOKYO 2020 | Glezna rezistă, Larisa va lupta pentru ... from lampamagica.ro
Larisa iordache a anunțat că va intra în calificări doar pentru bârnă, nu și la individual compus. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Larisa iordache a fost nevoită să se retragă și din finala la bârnă, programată astăzi la jo 2020. Larisa iordache trage tare pentru finala de la jocurile olimpice. Sportiva din românia a suferit însă o accidentare la finalul exerciţiului. News alert laria iordache se retrage din finala olimpică de la bârnă. Gimnasta larisa iordache a scris un mesaj, marţi, după retragerea din finala la bârnă, în care afirmă cu durerea resimţită la gleznă este peste limita pe care o poate suporta. Sportiva nu a reușit să se recupereze după accidentarea de la gleznă, iar „riscul unei accidentări e imens în aceste condiții.

Larisa iordache a reușit să se califice în finala jocurilor olimpice de la tokyo 2020, la bârnă, cu nota 14,133 (a patra notă), după un exercițiu bine executat, dar cu probleme la aterizare, din cauza durerilor avute la gleznă.

Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Larisa iordache, gata pentru finala de la bârnă! Sportiva din românia a suferit însă o accidentare la finalul exerciţiului. Cosr a postat un clip video de la antrenamentele larisei iordache, înaintea marii finale de la bârnă. Larisa iordache a primit nota 14.133, dar a avut emoţii după o accidentare. Gimnasta accidentată la metatarsiene nu poate să se antreneze normal și are dureri la piciorul stâng. Update 09:47 | cu două ore înaintea finalei, larisa iordache a anunțat că nu mai participă în finala olimpică de la bârnă din cauza problemelor medicale. Larisa iordache trage tare pentru finala de la jocurile olimpice. Larisa iordache va lupta pentru medalie în finala de marți de la bârnă la jo tokyo 2020, dar veștile venite din capitala japoniei nu sunt deloc bune. „problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze marţi. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Gimnasta larisa iordache nu va concura în finala olimpică de la bârnă, a anunţat, marţi, comitetul olimpic și sportiv român. Gimnasta larisa iordache a scris un mesaj, marţi, după retragerea din finala la bârnă, în care afirmă cu durerea resimţită la gleznă este peste limita pe care o poate suporta.